Workshop 'Netwerken' voor Refugee Talent Hub

Blog, vrijdag 6 december 2019

Prospec­to­ry is een trotse part­ner van Refugee Tal­ent Hub (RTH) — een organ­isatie die werkgev­ers en vluchtel­ing­tal­en­ten dichter bij elka­ar brengt. Vanu­it RTH kreeg Prospec­to­ry de uitn­odig­ing om op 28 novem­ber een work­shop te geven over netwerken. Het doel van de work­shop was om deze tal­en­ten verder te helpen in hun car­rière en hen te leren hoe te netwerken op de arbei­ds­markt in Nederland. 

"In de voorbereiding realiseerde ik me dat zij veel behoefte hebben om begeleid te worden bij hoe te solliciteren en te leren wat daarvoor nodig is," aldus Sharief Niamut, die de workshop gaf. "Ik kan mij goed voorstellen dat het voor deze doelgroep een enorme uitdaging is om een netwerk op te bouwen in een land, waar je nog maar kort verblijft naast alle andere zaken die je moet regelen voor jezelf. Laat staan om uiteindelijk de baan te vinden die je ambieert. Voor mij was het een inspirerende uitdaging om met deze groep te kijken naar hun huidige situatie en hen te inspireren en motiveren om de juiste stappen te nemen in de richting van een passende baan."

De zeven deelnemers hadden heel verschillende achtergronden (van finance, technisch, ICT tot consultancy) en waren heel enthousiast en eager om te leren.

"Ik ben dankbaar dat ik een steentje heb mogen bijdragen om deze doelgroep te helpen in het realiseren van hun droombaan en hoop oprecht dat zij die gaan vinden," aldus Sharief Niamut.

keyboard-arrow-right
Social Selling
keyboard-arrow-left
Cross-selling en upselling tactieken: haal meer omzet uit bestaande klanten

Laat ons contact opnemen

Hartelijk dank voor uw aanvraag; we nemen z.s.m. contact met u op.