Sales

Sales- en verkooptrainingen

Hieron­der vind je onze sales- en verkoop­train­in­gen. Liev­er spar­ren om de mogelijkhe­den te bespreken? Neem con­tact met ons op per tele­foon of vul het con­tact­for­muli­er in.

Sales

Sales trainingen voor beginners en ervaren professionals

Je wil graag groeien met je organisatie. Maar hoe zorg je ervoor dat je salesteam scherp en pro-actief blijft?Wij kunnen jou daarbij helpen. Met onze resultaatgerichte en persoonlijke verkooptrainingen helpen we jou en je organisatie jullie commerciële doelstellingen waarmaken. Onze trainingen zijn zowel geschikt voor ervaren sales- en relatiemanagers als beginnende accountmanagers.

Maak jullie commerciële doelstellingen waar

Er zijn toch genoeg mogelijkheden om te groeien zou je zeggen. Of je nou via cross-selling en upselling meer uit je bestaande klanten haalt of via koude acquisitie nieuwe leads verwerft, het moet mogelijk zijn jouw commerciële ambities na te jagen. Toch lukt het je niet het maximale rendement te behalen dat je wilt. Je hebt het gevoel dat het beter kan en er is verandering nodig om jullie organisatiedoelstellingen waar te maken. Een sales training van Prospectory is dan precies wat jij en je collega’s nodig hebben.

Praktijkgerichte verkooptrainingen voor meer resultaat

Wij bieden op maat gemaakte trainingen aan, zodat het rendement voor jouw organisatie hoog is en jullie helpt de sales targets te behalen. Onze verkooptrainingen zijn praktijkgericht en direct toepasbaar voor iedereen. De trainingen zijn niet alleen interessant voor sales medewerkers die aan het begin van hun carrière staan, maar ook een bijzonder waardevolle aanvulling voor de meer ervaren sales professionals. Iedere accountmanager, salesmanager, verkoopadviseur en commercieel medewerker leert de fijne kneepjes van het vak tijdens één van onze verkooptrainingen.

De nieuwste verkooptechnieken en commerciële vaardigheden

Tijdens onze sales trainingen delen we de nieuwste verkooptechnieken. We zorgen ervoor dat jouw commerciële vaardigheden groeien en jij leert effectief je potentiële en bestaande klanten te bedienen. Al meer dan 20 jaar bieden wij verkoopondersteuning aan grote, middelgrote en kleine organisaties. Gedurende al die jaren hebben wij mee mogen kijken bij deze bedrijven en gezien welke verkoopstrategieën het beste werken in iedere situatie. Deze kennis delen we tijdens onze verkooptrainingen, zodat jij en je collega’s jullie markten hypereffectief kunnen benaderen en maximaal rendement halen uit jullie verkoopgesprekken.

Leer een professioneel verkoopgesprek te voeren tijdens onze sales trainingen

Verkopen is een vak apart! Slechts weinig mensen bezitten de kwaliteiten om echt goed te kunnen verkopen. Maar geen zorgen: je kunt het leren en er beter in worden. Het belangrijkste dat een goede verkoper moet kunnen is zich in de klant kunnen verplaatsen: waar is de klant mee geholpen, wat wil de klant bereiken, wat is het pijnpunt of de angst van de klant? En hoe kan jouw product of dienst de klant helpen om zijn doel te realiseren? Na het volgen van een verkooptraining ben jij in staat om jouw verkooptechnieken in te zetten en de professionele verkoopgesprekken te voeren waarbij je de klant echt iets brengt.

Waarom kiezen voor een sales workshop bij Prospectory?

Onze opleidingen en trainingen zijn gebaseerd op bewezen verkooptechnieken en eigen saleservaring van meer dan 20 jaar. Gedurende deze jaren hebben wij honderden bedrijven ondersteund bij accountmanagement, leadgeneratie en het voeren van commerciële gesprekken. Een organisatie die klant wordt bij ons, blijft een klant bij ons. Wij kijken namelijk verder dan alleen het geven van een verkooptraining, wij willen ook de training borgen zodat men er echt mee aan de slag gaat. Hoe zit jullie organisatie in elkaar? Waar liggen jullie kwaliteiten? Wat voor product of dienst bieden jullie aan en hoe zit jullie klant in elkaar? Samen creëren we de perfecte salesstrategie om de markt te benaderen en jullie business te laten groeien.

Incompany verkooptrainingen op locatie mogelijk!

Een verkooptraining is zeer effectief wanneer jouw collega’s gezamenlijk in een training zitten. Op die manier heeft iedereen de organisatiedoelstellingen scherp en kunnen we met elkaar toewerken naar een verkoopstrategie die het salesplan waar gaat maken. Wij verzorgen daarom graag een maatwerk sales training bij jou op locatie. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor een incompany verkooptraining bij jou op locatie? Neem dan contact met ons op en we bespreken geheel vrijblijvend hoe wij jou kunnen helpen.