Vragen

Wat levert Prospectory?

Wij leveren duurzame groei van je klanten en klant teams. Hoe?

Ga voor meer informatie naar DIENSTEN

Kan iedereen in mijn team sales leren?

Ja. Door jullie klanten en Sales serieus te nemen. Hoe doe je dat? Met 4 stappen.

Voor meer informatie, ga naar DIENSTEN

Hoe maak ik van mijn product/dienst een propositie die mijn klanten graag willen?

Je krijgt een of meer propositiesessies al naar gelang de complexiteit en/of het aantal van je diensten. In die sessies dagen wij je uit om je eigen klant te zijn. We nemen je mee om je propositie kenmerken te vertalen in klantvoordelen. Zodat jouw prospects zich aangesproken voelen. En jouw hele organisatie je diensten kan uitleggen als waardeproposities.

Voor meer informatie ga naar PROPOSITIE.

Hoe weet ik wat bij mijn (potentiële) klanten speelt, zodat ik de juiste actie neem?

Je hebt twee mogelijkheden:

Analyse

Je krijgt een actieplan op basis van analyse, waar je in jouw doelmarkt nu actie moet nemen om te groeien. Dat kan bij nieuwe klanten zijn. Of uitbouw van bestaande klanten. Onze analyse levert je inzicht in:
- voor jouw proposities relevante klant triggers
- voor jouw proposities relevante stakeholders, hun gedragsverandering en koopinteresse.

Sensoring

Je krijgt onderbouwde alerts op basis van market sensoring, die aangeven waar in jouw doelmarkt nu iets gebeurt waarop je actie kunt nemen. Dat kan bij nieuwe of bestaande klanten. Onze sensoring geeft je een breed beeld waardoor je op tijd kunt acteren en geen kansen meer mist in jouw doelmarkt.

Voor meer informatie, ga naar PLANNEN MAKEN

Hoe kom ik aan tafel bij mijn (potentiële) klant?

Je krijgt afspraken bij nieuwe klanten met een duidelijke agenda waar de afspraak over moet gaan. Dat lukt omdat wij eerst onderzoeken wat jouw potentiële klant bezighoudt. Je krijgt ook informatie waarmee jouw marketing aan de slag kan met gerichte mailings. En wij zorgen ervoor dat jouw klantdata verrijkt worden met alle input van bel- en online acties.

Hoe?

Ga voor meer informatie naar RELATIE

Hoe bouw ik een relatie met mijn (potentiële) klant die leidt tot duurzame omzetgroei?

Wij leren jou zo effectief mogelijk sales actie te doen. Dit doen wij op 3 manieren:

  1. In resultaatsessies - waarbij wij jou en je team uitdagen focus te houden op de juiste leads en te zien welke sales actie daarbij hoort.
  2. In sales coaching-on-the-job - waarbij wij jou individueel helpen met actuele sales vragen 'onderweg', hoe bepaalde leads aan te pakken en borgen wat we met jou getraind hebben.
  3. In workshops - waarbij we jou en je team trainen op, voor jou/jullie relevante vaardigheden, zodat we niet te lang binnen zitten. Alles vanuit (onze en jullie) dagelijkse praktijk.

Om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op sales (en zodat het motiverend voor je is):

  1. Krijg je een persoonlijke routekaart - waarbij wij in 1 of 2 sessies met elkaar bepalen hoe jij sales een plek wilt geven in jouw dagelijks leven en werken;
  2. Krijg jij - indien gewenst - een uitgebreide persoonsanalyse - waarbij wij jouw (verborgen) sales talent en potentie inzichtelijk maken. Hierbij maken wij gebruik van de grootste profielen database wereldwijd.

Voor meer informatie ga naar SUCCES

Is Prospectory niet gewoon een adviesbureau? Rapporten schrijven, maar niets doen?

Nee. Prospectory is een ‘doe bureau’. We helpen jouw sales proces optimaal inrichten en doen wat nodig is om je resultaten te realiseren. Of wij voeren uit of wij helpen je uitvoeren.

Is Prospectory niet gewoon een belbureau? Koud bellen en afspraken pushen?

Nee. Prospectory belt nooit zomaar een lijstje af.

Voor meer informatie ga naar RELATIE.

Is Prospectory niet gewoon een trainingsbureau? Truukjes leren?

Nee. Prospectory levert geen ‘losse’ trainingen.

Voor meer informatie ga naar SUCCES.

Wat is het verschil tussen Diensten en Training?

Bij Diensten krijg je een maatwerk programma. Volledig afgestemd op jouw ambitie, sales en marketing wensen, jouw team en producten.

Bij Training heb je op elk moment de kans om je in te schrijven voor een training. Om basisvaardigheden te leren. Samen met deelnemers van andere organisaties.

Met wie krijg ik als klant te maken als ik een project doe met Prospectory?

Afhankelijk van welke onderdelen van het verkoopproces je afneemt, krijg je te maken met alleen de voor jou relevante mensen van het Prospectory team. De eigenaar Kurt is altijd eindverantwoordelijk voor het succesvol doorlopen en opleveren van jouw sales project. Neemt je een heel project af? Dan krijg je een project owner. Neem je een deel af? Dan krijg je direct te maken met de verantwoordelijke voor de uitvoering van het sales werk wat je bij ons onderbrengt. Analyse bij de analist, propositie bij de marketing expert, leadgeneratie bij onze leadgeneratie specialist.

Laat ons contact opnemen

Hartelijk dank voor uw aanvraag; we nemen z.s.m. contact met u op.