Teambegeleiding naar duurzame relaties en omzetgroei

Prospec­to­ry helpt je team duurzame relaties te ontwikke­len en te onder­houden, met omzetgroei als gevolg. Het maakt niet uit of het om sales­mensen of om bijvoor­beeld tech­nis­che mensen gaat: we vin­den dat sales van iedereen moet zijn. Iedereen kan leren om zich te ver­plaat­sen in wat klanten daad­w­erke­lijk bezig houdt.

performance-increase-1

Weet je wat het beste werkt om het hele team in de 'salesactie' te krijgen? Door ze mee te nemen in de voorbereiding: wie gaan we benaderen? Waarom? En met welke boodschap? Maar ook door naar je team te luisteren: wanneer sta jij in je kracht? Hoe wil jij jezelf verbinden met (potentiële) klanten? Bovendien bieden we je team een werkwijze die discipline mengt met vaardigheid, toegepast op actuele klantsituaties.

In de praktijk vertaalt zich dit naar terugkerende resultaat-sessies, waarin de (potentiële) klanten die in de spreekwoordelijke 'pijplijn' zitten goed onder de loep worden genomen, acties worden toegewezen binnen jouw team en successen worden gevierd. De focus ligt hierbij op het doorontwikkelen van klantrelaties en het genereren van nieuwe, relevante sales acties.

We wisselen deze resultaat-sessies af met 'coaching on the job': actuele klantsituaties worden vertaald naar de meest effectieve sales actie. En alle mogelijke klantbezwaren worden doorgesproken. Met als doel jouw collega zoveel mogelijk op zijn gemak te stellen en in zijn (sales) kracht te zetten. Waar nodig vullen we dit aan met workshops rondom thema’s die jouw team en de business raken. Bijvoorbeeld: hoe vraag je effectief een kans uit? Hoe succesvol te pitchen? Of: hoe sluit je een vervolgstap af?

Wat het jou oplevert:

  • Pijplijn groei met meer opportunities.
  • Meer en effectieve sales acties bij jou en je team.
  • Regelmaat en plezier in elkaar uitdagen en bijsturen op sales acties.
  • Actuele kansen altijd vertaald in de juiste sales actie.
  • Jij en team acteren met meer (sales)vertrouwen en doen wat bij je past.

Laat ons contact opnemen

Hartelijk dank voor uw aanvraag; we nemen z.s.m. contact met u op.
keyboard-arrow-left
Leadgeneratie