Teambegeleiding naar duurzame relaties en omzetgroei

Prospec­to­ry helpt je team duurzame relaties te ontwikke­len en te onder­houden, met omzetgroei als gevolg. Het maakt niet uit of het om sales­mensen of om bijvoor­beeld tech­nis­che mensen gaat: we vin­den dat sales van iedereen moet zijn. Iedereen kan leren om zich te ver­plaat­sen in wat klanten daad­w­erke­lijk bezig houdt.

performance-increase-1

Weet je wat het beste werkt om het hele team in de 'salesactie' te krijgen? Door ze mee te nemen in de voorbereiding: wie gaan we benaderen? Waarom? En met welke boodschap? Maar ook door naar je team te luisteren: wanneer sta jij in je kracht? Hoe wil jij jezelf verbinden met klanten? Bovendien bieden we je team een werkwijze die discipline mengt met vaardigheid, toegepast op actuele klantsituaties.

In de praktijk vertaalt zich dit bijvoorbeeld naar terugkerende resultaat-sessies, waarin de klanten die in de spreekwoordelijke 'pijplijn' zitten eens goed onder de loep worden genomen, maar waarin ook successen worden gevierd. De focus ligt hierbij op het doorontwikkelen van klantrelaties en het genereren van nieuwe, relevante sales acties.

We wisselen deze resultaat-sessies af met 'coaching on the job': we pakken actuele klantsituaties effectief aan, zodat geen kans op business gemist wordt. Waar nodig vullen we e.e.a. aan met workshops rondom thema’s die jouw team en de business raken. Bijvoorbeeld: hoe vraag je effectief een kans uit? Hoe succesvol te pitchen? Of: hoe sluit je een vervolgstap af?

Kortom: we leveren een compleet programma voor het hele team dat zich met sales gaat bezig houden. Daardoor worden klantrelaties structureler en ontwikkelen we commercieel zelfvertrouwen bij alle betrokken collega’s.

Laat ons contact opnemen

Hartelijk dank voor uw aanvraag; we nemen z.s.m. contact met u op.
keyboard-arrow-left
Leadgeneratie