Niet denken, maar doen!

Blog, dinsdag 11 juli 2017

Recen­telijk ben ik bij een bedri­jf geweest, dat doet”. Goed idee? Gaan we doen. Inno­vatie voorop in het vaan­del en uitvo­eren. Onderne­mer­schap ten top. Ik was bij­zon­der onder de indruk.

Wordt het niet eens tijd dat we meer gaan “doen” in plaats van te “denken”?

En wat maakte nou dat ik onder de indruk was? Er werden keuzes gemaakt op basis van beschikbare data. Wat we doen, doen we goed. Dit met heldere doelstellingen, go/no go fases en vooral meten. Er komt zeker meer bij kijken, maar in de basis was dit de essentie. Ze zijn succesvol en financieel gezond.

We zeggen vaak tegen onze klanten: we beginnen klein. Ja, er zijn meer goede ideeën/plannen, maar dit doen we eerst voordat we doorpakken.

Hoe te bepalen waar te beginnen? Hoe goed is het idee wat er ligt? En zit de markt hierop te wachten? Hiervoor refereer ik naar blogs eerder geschreven door ons. Het begint bij het analyseren van de beschikbare (interne en externe) data en het toetsen van de waarde propositie (bestaand en/of nieuw). Voor deze belangrijke aandachtsgebieden, die helaas vaak overgeslagen worden, zijn er master classes beschikbaar die ik een ieder kan aanraden. Deze worden tijden de zomermaanden georganiseerd.

De essentie van de Summer School:

  • Vind de ideale doelgroep
  • Bronnen gebruiken
  • Cross- en upsell kansen in kaart brengen
  • Analyseren van de stakeholders

Laat ons u helpen hoe u uw gegevens slim kunt gebruiken, beter gekwalificeerde leads kunt vinden en hoe u nieuwe verkoopmogelijkheden kunt aanboren. Het wordt tijd om in actie te komen, het is tijd om te doen!

Ik wens u een prachtige zomer toe!

Neeltje Haaima

keyboard-arrow-right
De Paradox van de slimme Millenial
keyboard-arrow-left
Service in het digitale tijdperk

Laat ons contact opnemen

Hartelijk dank voor uw aanvraag; we nemen z.s.m. contact met u op.