Switch IT

Cases

“Je moet steeds weer kun­nen inspe­len op de markt, op de mens”

— Christie Eijkelkamp - Directeur

Prospec­to­ry is sterk in het kop­pe­len van tech­nieken aan de markt, aan de realiteit. Informeel, to-the-point, iedereen in zijn waarde latend en toch met een drukkende ondertoon.”

Het groeimod­el van een al suc­cesvolle IT-onderneming

Al 28 jaar groeit en bloeit Switch IT Solu­tions. Toch vin­dt directeur Christie Eijkelkamp het tijd om te investeren in de ontwik­kel­ing van de mens. Niet door mensen met een train­ing een kun­st­je te leren’, maar grondig. Ze kiest voor de mod­u­laire aan­pak van Prospec­to­ry, gericht op nieuwe salesrollen.

Prospectory introduceert een heldere opzet. Iedereen start met dezelfde basismodule, die kennis opfrist en de neuzen dezelfde kant op zet. Daarna wordt in overleg bepaald welk vervolgtraject aansluit bij taken en ontwikkelingsbehoeften van de individuele collega. Er zijn vier vervolgmodules:

  1. Telefonische gespreksvoering en acquisitie (met name voor de binnendienst)
  2. Communiceren op C-level (veelal voor business developers en account service managers)
  3. Analyseren van behoeften (vooral voorprogram managers en verkoop binnendienst)
  4. Conceptuele verkoop (in de eerste plaats voor business unit leaders)

Christie Eijkelkamp is blij met de continue afstemming met Prospectory. Ze vindt het belangrijk om het traject aan te kunnen passen waar en wanneer dat nodig is. Christie Eijkelkamp heeft doelbewust gekozen voor een aanpak van meerdere jaren. “Prospectory moet mensen leren kennen om de diepte in kunnen gaan, om effectief te kunnen zijn en om het programma verder toe te kunnen spitsen.”

Het is zaak om steeds weer te kunnen inspelen op veranderingen in de markt en op menselijk gedrag. “Wij richten ons op drie branches”, vertelt Christie Eijkelkamp. “Zorg, onderwijs en B2B. Deze doelgroepen hebben een totaal verschillend DNA, ze vragen om een andere aanpak. Prospectory biedt ons de technieken. Prospectory is sterk in het benaderen van de markt en de mens. Informeel, to-the-point, iedereen in zijn waarde latend en toch met een drukkende ondertoon.

“Wat ik ijzersterk vind is dat we heel goed kunnen sparren. Prospectory schakelt onmiddellijk op de plaatjes die we voor ogen hebben.” Alles is gericht op de optimale ontwikkeling van het humane kapitaal. Christie Eijkelkamp besluit: “Maar let wel, als je op lange termijn resultaat wilt, zal je als organisatie zelf ook moeten investeren.”

keyboard-arrow-right
Accenture Technology Solutions
keyboard-arrow-left
Hewlett Packard

Laat ons contact opnemen

Hartelijk dank voor uw aanvraag; we nemen z.s.m. contact met u op.