Berry Global Inc.

Cases

“De weg naar suc­ces vind je bij diegene die gebruik maakt van je product.”

— Sander Zwarthof

Berry Global Inc. is een van de grootste leveranciers van plastic verpakkingen in de wereld.

Prospectory heeft het BPI Agriculture onderdeel van Berry Global Inc. geholpen bij een casus rondom een product/marktcombinatie. "Wij wilden de groei van een product, baletite, versnellen en vroegen ons af hoe bekend ons concept ("film-op-film") was in de markt en wat we konden doen om meer klanten hiervoor enthousiast te maken. Wij hebben daarom Prospectory gevraagd om uit te zoeken hoe bekend ons nieuwe concept in de Nederlandse markt was en hoe onze klanten daar tegenaan kijken," aldus Sander Zwarthof.

Vanaf het begin van dit traject viel de enorme gedrevenheid en het enthousiasme op van de mensen van Prospectory. Vooral hun ideeën en het out-of-the-box denken gaf veel aanknopingspunten en energie. Daarbij waren ze heel direct en duidelijk, hetgeen zij als zeer prettig ervaarden.

"Zij hebben ervoor gezorgd door hun creativiteit en ervaring dat het voor ons duidelijk geworden is dat de energie in andere dingen gestoken mag worden dan tot nu toe het geval was. Verder is ons door Prospectory helder geworden dat onze klanten in het geval van een dergelijke concept oplossing beter anders benaderd kunnen worden dan tot nu toe. De mensen van Prospectory waren in staat om ons los te weken van bekende patronen, hetgeen vernieuwing bracht en nieuwe aandachtspunten heeft toegevoegd. Zij hebben ons geleerd dat er veel waarde te behalen is door ons te richten op andere doelgroepen. Er zijn een aantal concrete zaken benoemd waar we mee aan de slag kunnen in de toekomst. Hun goede voorbeelden zullen zeker meegenomen en uitgevoerd gaan worden. Volgend jaar zullen we de resultaten hiervan kunnen zien."

Sander zou Prospectory zeker aanbevelen als iemand zou vragen naar een organisatie die analyses en marktonderzoek kan verzorgen. Hij zou daarbij aangeven dat hij erg onder de indruk was van de aanpak en de betrokken communicatie van de mensen van Prospectory.

keyboard-arrow-right
EY

Laat ons contact opnemen

Hartelijk dank voor uw aanvraag; we nemen z.s.m. contact met u op.