Propositie uitdagen en aantrekkelijk(er) maken voor klanten

Veel onderne­mers zijn dol op hun eigen prod­uct of dienst, maar daar­door hebben ze ook vaak een blinde vlek voor de mogelijke zwak­tes van het­geen ze te verkopen hebben. En hoe ervaren klanten het prod­uct of de dienst daad­w­erke­lijk? Prospec­to­ry daagt je uit: Is het aan­bod sim­pel uit te leggen? Of kan het nog een­voudi­ger? Herkent een klant zich in het aan­bod? Welke tast­bare voorde­len biedt je prod­uct of dienst? En hoe zorg je ervoor dat klanten zin kri­j­gen om zak­en met je te doen?

study-maths-brain

Wij helpen om je product of dienst naar een echte waardepropositie te vertalen, waarmee je jouw klanten inspireert, in plaats van enkel informeert. Zo'n waardepropositie communiceert namelijk niet alleen het concrete aanbod, maar ook de ambitie van de organisatie. Een heldere waardepropositie helpt het team om gericht actie kunnen nemen richting klanten.

In 1 of meerdere sessies stellen wij vragen over jouw dienst en bijbehorende sales en marketing aanpak. De vragen zijn gebaseerd op jarenlang dagelijkse ervaring met sales en marketing. Vanuit verschillende invalshoeken dagen wij jou en jouw dienst uit: als ideale klant, investeerder en als werknemer sales.

Wat levert het jou op?

  • Welke klant pijnpunten adresseert jouw propositie?
  • Welke klant trigger vragen kan je daarbij stellen?
  • Welke voordelen brengt jouw propositie?
  • Welk bewijs neem je mee?
  • Jouw (potentiële) klant voelt zich gehoord en wil meer weten.
  • Jouw team pitcht effectiever.

Laat ons contact opnemen

Hartelijk dank voor uw aanvraag; we nemen z.s.m. contact met u op.
keyboard-arrow-right
Klant analyse & actieplan