Refugee Talent Hub

Blog, zaterdag 6 juli 2019

Vanu­it onze passie voor sales zijn wij bij Prospec­to­ry con­tinu bezig mensen te verbinden. Sales is verbinden en samen groeien. Of het nou zelf een dialoog opzetten betre­ft met klanten of klanten teams helpen in dialoog te tre­den met hun prospects.

Verder delen wij met Refugee Talent Hub (RTH) de ambitie om mensen te laten groeien. Refugee Talent Hub draagt in ons beeld bij aan een wereld waarin mensen elkaar vinden, gaan begrijpen en ontwikkelen. Bedrijven krijgen de kans te groeien in diversiteit en worden cultureel rijker. Terwijl gevluchte mensen een 2e levenskans krijgen in een wereld waarin 'geven en delen' meer dn ooit onze duurzame "winst" blijkt te zijn.

Deze gedeelde kernwaarden, verbinden en groeien, maken dat Prospectory met veel liefde en plezier bijdraagt aan Refugee Talent Hub. De eerste stappen zijn gezet: het scherp zetten van de RTH sponsor offerings in een propositiesessie en het concretiseren van een prio lijst van potentiële sponsoren. Binnenkort gaan we met het RTH team oefenen in sponsorwervingsgesprekken. En zullen deze gesprekken waar nodig tot succes begeleiden.

Voor meer informatie: zie www.refugeetalenthub.com

keyboard-arrow-right
Van scaling down naar scaling up
keyboard-arrow-left
Ik heb het druk

Laat ons contact opnemen

Hartelijk dank voor uw aanvraag; we nemen z.s.m. contact met u op.