Accenture Technology Services

Cases

“Prospec­to­ry onder­schei­dt zich door eigen netwerk van professionals”

— Mark Wiermans - Managing Director

Het uit­ge­brei­de aan­bod van Accen­ture stelt klanten in staat hun presta­ties con­tinu te ver­beteren en duurzame waarde voor aan­deel­houd­ers te creëren. Met ongeveer 373.000 mensen die klanten in ruim 120 lan­den onder­s­te­unen, is Accen­ture aan­jager van de inno­vaties die nodig zijn om manier waarop de wereld werkt en leeft te verbeteren.

In 2012 heeft Mark Wiermans, Managing Director van Accenture Technology Services, Prospectory geïntroduceerd bij Accenture.
Binnen Accenture was de behoefte om meer business te genereren door een meer oplossingsgerichte klantbenadering, meer gericht op services en latente behoefte in de markt.
Prospectory werd ingezet om het proces te leiden en dat heeft een mooi resultaat opgeleverd. “Het business development proces heeft ertoe geleid dat zelfs de meer sceptische personen nu de meest succesvolle verkopers zijn”, aldus Mark Wiermans.

“Prospectory voegt iets nieuws toe, zij staan goed in de markt en kijken verder dan de neus lang is. Een blik van buiten de organisatie helpt een stapje extra te doen. Met behulp van kritische vragen en een andere manier van denken, helpt het om een ander licht op de situatie/markt te laten schijnen. Daarnaast beschikt Prospectory als geen ander over een zeer goed netwerk van Professionals”.
“Ik gun je gewoon een betere business”, is een kreet die vanuit Prospectory richting Accenture vaak is uitgesproken. “Dit gevoel geeft Prospectory ook echt in de samenwerking en dat werkt prettig en gemakkelijk”, aldus Mark Wiermans.

“Momenteel helpt Prospectory ons met het analyseren en in kaart brengen van de markt rondom een grote nieuwe vestiging in ons land. Een uitdagend project, waarbij wij de ondersteuning vanuit Prospectory zeer goed kunnen gebruiken!”.

keyboard-arrow-right
Van Harte & Lingsma
keyboard-arrow-left
PlasBossinade Advocaten Notarissen

Laat ons contact opnemen

Hartelijk dank voor uw aanvraag; we nemen z.s.m. contact met u op.