Miedema Bouwmaterialen

Cases

“Prospec­to­ry gaat naast de klant staan om max­i­maal resul­taat te behalen!”

— Theo van Dijk - Sales Manager

Miede­ma Bouw­ma­te­ri­alen is al bij­na 100 jaar een betrouw­bare part­ner in de bouw voor het lev­eren van hout, plaat en bouw­ma­te­ri­alen. Naast de 15000 m² opslag heeft Miede­ma ook een uit­ge­brei­de machi­nale van 5000 m² waar aller­hande bew­erkin­gen plaats vin­den. Miede­ma is geves­tigd in Leeuwar­den, is een ambitieus bedri­jf en werkt met vak­bek­wame en betrokken medewerkers.

Miedema staat voor service, werkt oplossingsgericht, vakkundig, snel en bij hen is “afspraak is afspraak”.

Miedema zocht naar mogelijkheden om het verkooppersoneel beter op te lijnen en kwam in contact met Prospectory. “Maximaal rendement halen uit het verkoopteam, een brede kapstok waar je van alles aan kunt ophangen, dat is waar we naar op zoek waren”, aldus Theo van Dijk, Sales Manager bij Miedema.

Samen met Prospectory werd een plan opgesteld en werden duidelijke afspraken gemaakt over de verwachtingen en de planning.
Om het gewenste resultaat te bereiken werden opmaat trainingen, coaching sessies en resultaatsessies ingezet voor de verkoopmedewerkers. Daarnaast werd het management van de binnen- en buitendienst geadviseerd.

Het resultaat is daar. Het team is bewuster geworden als team, de klantbenadering en klachtafhandeling verloopt veel beter doordat de vaardigheid bij de medewerkers is verbeterd.
De meerwaarde van de innovatieve Miedema producten kan beter uitgelegd worden in een markt waarin niet meer alleen de prijs maar zeker ook de toegevoegde waarde van belang is voor de klant.

‘’Prospectory heeft de zwakke plekken inzichtelijk gemaakt en heeft door deskundig maatwerk en advies ons op een hoger plan gebracht. Een prettige samenwerking, waarbij de tussentijdse evaluaties als zeer waardevol worden bestempeld’’.
‘’Opvallend is dat Prospectory hierbij echt naast ons is gaan staan!’’.

Wij kunnen weer verder doorbouwen om onze commerciële mensen nog verder van meerwaarde te laten zijn voor onze relaties in een snel veranderende markt. Voor het “onderhoud” van de vaardigheden van onze verkoper zullen we zeker weer contact zoeken met Prospectory.

keyboard-arrow-right
AOMB
keyboard-arrow-left
Van Harte & Lingsma

Laat ons contact opnemen

Hartelijk dank voor uw aanvraag; we nemen z.s.m. contact met u op.